Over de auteurs

Maarten van der Meulen (MA) is als docent Taalbeheersing verbonden aan de opleidingen Commerciële Economie en International Business and Languages van de NHL Stenden Hogeschool te Leeuwarden. Hij heeft in Groningen de bachelor en master Communicatie- en informatiewetenschappen afgerond (2014) met een specialisatie in de conversatieanalyse. In juni 2018 heeft hij de master Neerlandistiek aan de Universiteit Leiden cum laude afgerond met als interessegebieden argumentatietheorie, stilistiek en retorica.

Berith van Pelt (BA) heeft haar bachelor Nederlandse Taal- en Letterkunde aan de Vrije Universiteit te Amsterdam behaald (2014), met taalkunde als eerste major. In juni 2018 rondt zij de masters Nederlandse taal en cultuur: Educatie en communicatie aan de Universiteit Utrecht en Communicatiewetenschap aan de Vrije Universiteit Amsterdam af. Haar interesse ligt bij het verbeteren en aantrekkelijker maken van het curriculum Nederlands voor de middelbare school.

Cas Bomans (BA) is student aan de Universiteit van Amsterdam, alwaar hij de masteropleiding Nederlandse taal en cultuur volgt. Voor deze opleiding heeft hij eveneens aan de UvA de bachelor Nederlandse taal en cultuur afgerond (2017) waarbij hij zich vooral gericht heeft op taalkunde en taalfilosofie, zijn interesse ligt dan ook bij deze gebieden.